nieuws

Van Nicholas verhuist naar Heerenveen

Fietsen

Van Nicholas verhuist naar Heerenveen
Ralph Moorman, general manager Van Nicholas neemt met spijt in het hart afscheid van het Van Nicholas-team in Numansdorp.

Van Nicholas gaat verhuizen van de huidige vestiging in Numansdorp naar de Koga-locatie in Heerenveen. Op deze manier worden de krachten van beide organisaties gebundeld, met als doel ‘The Titanium Bike Company’ nog verder door te laten groeien. De productie en het voorraadbeheer zijn sinds januari 2013 al verhuisd naar Heerenveen en deze worden nu gevolgd door de afdelingen sales, marketing en R&D.

Tot de verhuizing is besloten om strategische redenen. Doel is een optimale communicatie en meer synergie tussen beide merken. General manager Ralph Moorman: “De testfacilities en productie en voorraad waren al naar Heerenveen verhuisd, dus deze stap is een logisch vervolg. De lijnen zijn dan erg kort, wat voordeel biedt voor strategische beslissingen. We kunnen ook gemakkelijker samen optrekken om naar beurzen te gaan bijvoorbeeld.”

Nieuwe medewerkers

Moorman gaat mee naar Heerenveen, maar de overige medewerkers niet. “Dat spijt mij echt, maar de afstand is gewoon te groot en naar het noorden verhuizen is geen optie voor hen. Daarmee neem ik afscheid van een toegewijd team dat enthousiast aan de opbouw van het merk Van Nicholas werkt, en dat doet wel pijn.”

Reageer op dit artikel