nieuws

TranzX opent Service Center in Oploo

Fietsen

TranzX opent Service Center in Oploo
TranzX

Om sneller in te kunnen spelen op servicevragen heeft TranzX een servicepunt geopend in Oploo. Vanuit dit Service Center vlakbij Boxmeer kan het bedrijf nauwer samenwerken met klanten in de Benelux.

In Oploo heeft een Nederlands sprekend team direct contact met de lokale OEM partners en retailers. Hiermee wil TranzX sneller in kunnen spelen op vragen met betrekking tot service. “Dit nieuwe servicepunt is een belangrijke stap voor ons en een bewijs van toewijding aan onze klanten in de Benelux”, geeft CEO Johnson Cho van TranzX aan.

Nauwe relatie met Duitsland

Het Service Center in Oploo staat in nauw contact met het Europese Service Center in Bad Nauheim in Duitsland. In Oploo zal een breed scala van onderdelen voor e-bikes op voorraad zijn om lokaal reparaties te kunnen uitvoeren. Arno Raaijmakers, service manager voor de Benelux, wordt de eerste contactpersoon voor Nederland, België en Luxemburg.

Fietsaccu’s testen

Het nieuwe Benelux-Service Center heeft een totale oppervlakte van 500 m2 en heerft een kantoor, magazijn en werkplaats, en een ruimte om TranzX batterijen te testen. In de toekomst zullen er ook trainingen gegeven worden in het Service Center in Oploo. Het adres van het TranzX Service Center is: JD Benelux, Holtmeulen 3B, 5841BX Oploo, telefooon (0485) 745 300.

Reageer op dit artikel