nieuws

Specialized ondersteunt NTFU Fietsvrouwen

Fietsen

Specialized ondersteunt NTFU Fietsvrouwen
NTFU Fietsvrouwen is een mooi initiatief om vrouwen te helpen bij het vinden van een club of toertocht in hun omgeving.

Specialized en NTFU Fietsvrouwen, het online platform voor sportieve vrouwen op de fiets, hebben voor 2015 de krachten gebundeld om het sterk groeiende aantal fietsende vrouwen in Nederland nog verder te ondersteunen.

Specialized wil vrouwen van elke leeftijd en op elk niveau helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. “Of je nu fietst om je conditie te verbeteren, traint om de Stelvio te beklimmen of gewoon de mannen van de lokale fietsclub wilt verslaan. NTFU Fietsvrouwen is een prachtig initiatief om vrouwen te helpen bij het vinden van een club of toertocht in hun omgeving. Via ons partnerschap kunnen we deze vrouwen ondersteunen met clinics, tochten en zelfs speciale evenementen met onze professionele wielrensters.”

NTFU Fietsvrouwen

NTFU Fietsvrouwen is in april 2014 opgericht door Wielersportbond NTFU en biedt een platform voor sportieve vrouwen die informatie zoeken over fietsen. Je vindt hier een rijkdom aan informatie voor de fietsende vrouw, zoals een toertochtkalender, clubs, clinics, workshops, routes, recepten en nog veel meer. “De NTFU was voor het Fietsvrouwenplatform op zoek naar een partner die het vrouwenfietsen serieus neemt en de wensen en behoeftes van vrouwen kent. Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van het netwerk en de expertise van Specialized om nog meer vrouwen en meisjes kennis te laten maken met de sport en het Fietsvrouwenplatform. Samen hebben we namelijk hetzelfde doel: meer vrouwen op de fiets!”

Clinics en evenementen

Gedurende het jaar zullen meerdere gezamenlijke evenementen en clinics worden georganiseerd, zoals het Fietsvrouwen Weekend powered by Specialized (20-21 juni, Papendal), de Daphny van den Brand Classic toertocht en speciale testdagen voor NTFU Fietsvrouwen. Bezoek www.specialized.com en www.fietsvrouwen.nl voor meer informatie over de producten en diensten van beide organisaties.

Reageer op dit artikel