nieuws

Louis Verwimp op Velofollies

Fietsen

Louis Verwimp op Velofollies
De Velofollies bezoeker krijgen een mooie bidon gratis mee als ze de Facebook-pagina van Italian Cycling liken.

Handelsonderneming Louis Verwimp is de laatste jaren een vaste exposant op Velofollies. In de stand zal de nadruk liggen op de race georiënteerde merken.

Omdat op deze beurs de nadruk ligt op het sportieve segment zal Verwimp de stand hoofdzakelijk op die doelgroep richten met de merken Miche, Dedacciai, Deda Elementi, Haro Bikes en de sportieve modellen van Bikkel Bikes.

Dedacciai

Nieuw van Dedacciai is de Atleta, een raceframeset met een aero shape profiel. Dit lichtgewicht carbon frame is geschikt voor de vlakke etappes en sprints en prima voor lange beklimmingen en afdalingen.
De Skyline 3.Zero 29″ is een aanvulling op Dedacciai’s offroad racecollectie. Het 29″ carbon frame valt op door zijn compacte achterbrug. De carbon drop-outs bieden de gebruiker de keuze tussen een vaste as of een quick release, zodat de rijder ieder moment snel van wiel kan wisselen.

Miche

Veel producten uit de nieuwe 2015-collectie van de Italiaanse high end componentenproducent Miche zijn met ingang van seizoen 2015 ook compatibel met de schakelcomponenten van Shimano.

Haro Bikes

BMX-specialist Haro heeft voor 2015 weer een compleet nieuwe line-up ontwikkeld. De Blackout is het topmodel, waarmee tijdens de Olympische Spelen in Londen mooie successen geboekt zijn. Met het Power Transfer Center frameconcept wordt deze BMX naar een nog hoger niveau gebracht. Leverbaar in 21 en 21,5″.

Bikkel Bikes

Als Nederlandse producent van elektrische fietsen brengt Bikkel een brede collectie e-bikes op de markt, waaronder ook diverse sportievere modellen die met een 9-speed derailleur uitgerust zijn. Dat zijn de iBee ML met middenmotor en de iBee SY (voorheen S1) met voorwielmotor. De Bikkel Coro is een niet aangedreven fiets met Shimano Acera 8 derailleur.

Louis Verwimp zal op Velofollies ook de noviteiten laten zien van Deda Elementi, MUD, Eassun en Tioga. Daarnaast kunnen bezoekers in het weekend op de foto met Miss Italian Cylcing. De Velofollies bezoeker krijgen een mooie bidon gratis mee als ze de Facebook-pagina van Italian Cycling liken.
Velofollies vindt plaats in Kortrijk Xpo van vrijdag 16 t/m zondag 18 januari 2015.

Reageer op dit artikel