nieuws

Leden Dynamo kunnen met Merida naar Vitesse-Ajax

Fietsen

Leden Dynamo kunnen met Merida naar Vitesse-Ajax
Leden van de Dynamo Retail Group kunnen zich deze week nog via de ledenportaal aanmelden.

Merida heeft samen met Dynamo Retail Group een leuke actie op touw gezet. Op zondag 1 februari a.s. speelt Vitesse in Arnhem tegen Ajax. Voor die wedstrijd stelt Merida 34 vrije business seats beschikbaar voor Dynamo-leden.

Volgens directeur Peter Koperdraad blijft het die dag niet alleen bij voetbal kijken: “Op Papendal geeft Merida een korte sneak-preview van wat er voor het seizoen 2016 te verwachten is, met onder andere een compleet nieuwe MTB en gerestylde serie Scultura racefietsen. Hierna zal voormalig wielrenner Gert Jakobs een interessante presentatie geven die zowel leerzaam, amusant en vaak hilarisch is.”

Het complete programma van de dag duurt van ongeveer 9.30 uur tot 16.30 uur. Dynamo-leden moeten zich vóór 16 januari a.s. aanmelden via de link in de ledenportaal van de Dynamo Retail Group en aangeven dat ze graag met Merida mee willen.

Speciale actie

Na deze aanmelding stuurt Merida gratis de inmiddels bekende ‘promotiekubussen’ toe. Deze promotiekubussen dienen zo mooi en opvallend mogelijk samen met een of meerdere Merida fietsen geplaatst te worden in de etalage van de winkel. Een mooie foto van de aangeklede etalage dient vervolgens voor maandag 26 januari gemaild te worden naar marketing@merida.nl. De actievoorwaarden staan verder vermeld in de ledenportaal van Dynamo. Uit alle inzendingen worden 17 winkels gekozen, die met twee personen op de gastenlijst komen van het Merida evenement van 1 februari a.s.

Reageer op dit artikel