nieuws

Alle modellen Van Nicholas samen te stellen op site

Fietsen

Alle modellen Van Nicholas samen te stellen op site
"Wij zijn trots op het feit dat wij deze mogelijkheid nu kunnen bieden voor iedere fiets die wij ons ons assortiment hebben", aldus Ralph Moorman, General Manager van Van Nicholas.

Eerder dit jaar heeft Van Nicholas, producent van high-end titanium sportfietsen, de interactieve configurator My Van Nicholas Designer gelanceerd, waarmee klanten zelf in enkele eenvoudige stappen de racefiets van hun dromen kunnen samenstellen en direct bestellen. Vanaf nu is het ook mogelijk de mountainbikes en toerfietsen binnen de Van Nicholas collectie via deze site samen te stellen.

Op de configurator van My Van Nicholas kan men het gewenste frame (race, mountainbike of toerfiets) selecteren en een uit een uitgebreid palet aan kwalitatieve componenten kiezen. Tijdens het ‘designproces’ zijn de gemaakte keuzes per direct zichtbaar en zowel prijs als gewicht worden bij iedere stap real-time aangepast. Het resultaat kan bewaard worden voor latere referentie, gedeeld met vrienden of direct aangekocht worden.

Levering via dealers

In de My Van Nicholas Designer zijn de gegevens van alle geautoriseerde Van Nicholas dealers geïntegreerd. De dealer naar keuze biedt ondersteuning bij het verdere aankoopproces. “De My Van Nicholas Designer is vanaf de lancering een groot succes gebleken onder dealers en consumenten”, aldus Ralph Moorman, General Manager. “Door de real-time aanpassingen en de gebruiksvriendelijke, intuïtieve werking, is dit een prachtige tool om de fantasie van de gebruiker zichtbaar te maken. Wij zijn trots op het feit dat wij deze mogelijkheid nu kunnen bieden voor iedere fiets die wij ons ons assortiment hebben.” Het feit dat deze versies van de configurator direct in HTML 5 worden gelanceerd, zorgt ervoor dat de tool ook geschikt is voor mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones.
Lees ook: Van Nicholas lanceert interactieve configurator

Reageer op dit artikel