nieuws

Trek levert eerste e-bikes met Shimano STEPS uit

Fietsen

Trek levert eerste e-bikes met Shimano STEPS uit
Trek LM500+

Trek heeft vorige week de eerste LM500+ RIDE+ elektrische fietsen naar Trek dealers in de Benelux verstuurd. Hiermee is Trek een van de eerste merken die fietsen uitgerust heeft met het Shimano STEPS ondersteuningssysteem.

“Trek kiest voor het Shimano STEPS systeem om tegemoet te komen aan de wens van consumenten die naar een comfortabele en onderhoudsarme elektrische fiets zoeken. Fietsen in de LM+ Series zijn uitgerust met een volledig gesloten kettingkast en een Shimano Nexus interne naafversnelling. Hiermee zijn deze STEPS fietsen een perfecte aanvulling aan de uitgebreide RIDE+ elektrische fietsen collectie van Trek”, aldus Brandmanager Jan Willem Groen. De uitlevering van de eerste elektrische fietsen met Shimano STEPS geeft consumenten de kans om bij hun Trek dealer dit nieuwe ondersteuningssysteem zelf te ervaren.

Twee modellen

De RIDE+ elektrische fietsen die zijn uitgerust met het Shimano STEPS systeem bestaat uit twee modellen die beide leverbaar zijn in twee frame opties:

  • de LM500+ is verkrijgbaar in de kleur Sky Black in heren en lowstep en in de kleur Sparkling White in lowstep. De adviesverkoopprijs bedraagt € 2.699,-;
  • de LM400+ is verkrijgbaar in de kleur Slate Grey in heren en lowstep en in de kleur Bright Silver in lowstep. De adviesverkoopprijs bedraagt € 2.399,-.
Reageer op dit artikel