nieuws

QWIC organiseert succesvol Launch Event

Fietsen

QWIC organiseert succesvol Launch Event
QWIC introduceerde spectaculaire Performance serie.

Afgelopen zondag 5 oktober onthulde QWIC haar nieuwe collectie elektrische fietsen voor 2015. Het Launch Event trok ruim 80 dealers vanuit Nederland en België naar Amsterdam. Naast de bekende premium serie en Trend serie is er ook een spectaculaire Performance serie geïntroduceerd.

QWIC presenteerde haar nieuwe lijn elektrische fietsen met 3 segmenten waaronder krachtige en stille middenmotoren, power- en speedbikes en de opvolger in de prijswinnende Trend-serie.

Het dagvullende programma bevatte onder andere seminars over E-commerce, E-bike techniek en natuurlijk de onthulling van de nieuwe collectie als hoogtepunt. Als aanvulling was het promoteam van Tesla Motors aanwezig om de genodigden een proefrit in de Model S aan te bieden. In de namiddag verzorgde autocoureur en E-commerce man van het jaar 2011 Tim Coronel een social media seminar voor de dealers en vertelde hij zijn inspirerende Parijs-Dakar verhaal.

Sneak Preview road shows

Het Launch Event is de kick-off van een tiental Sneak Preview road shows door Nederland en België. Vanaf maandag 6 oktober worden steden als Amsterdam, Rosmalen, Zwolle, Rotterdam en Nazareth (BE) bezocht. Dit biedt alle QWIC-dealers de mogelijkheid om de collectie te bewonderen.

Voor het aanmelden voor een dealershow kunt u contact opnemen met QWIC. www.qwic.nl

Reageer op dit artikel