nieuws

Isaac onthult Roompot Orange Cycling teamfiets

Fietsen

Isaac onthult Roompot Orange Cycling teamfiets
De Isaac Element SL teamfiets van Roompot Orange Cycling.

De nieuwe teamfiets van de Nederlandse Pro-Continentale ploeg Roompot Orange Cycling is afgelopen vrijdag onder grote belangstelling onthuld op de stand van Isaac tijdens de Bike Motion. Het Roompot Orange Cycling Team zal vanaf 2015 met de Isaac Element SL de strijd in het prof peloton aangaan.

De Isaac Element SL Team Edition van het Roompot Orange Cycling Team is op een subtiele manier aangepast aan de kleuren van het team. Zo zijn er oranje en witte highlights op het mat zwarte frame aangebracht. Een goed uitgebalanceerd kleurenschema welke herkenbaar is voor alle partijen.

Stemmen op social media

De keuze voor deze fiets is mede tot stand gekomen door liefhebbers hun mening te laten geven over twee varianten die de afgelopen periode zijn gepubliceerd op social media. Na alle stemmen bij elkaar te hebben opgeteld is de onthulde variant de nieuwe Isaac teamfiets van Roompot Orange Cycling geworden. De Isaac Element SL van Roompot Orange Cycling is vandaag nog te bewonderen zijn op de Isaac stand (10.C040).

Reageer op dit artikel