nieuws

Grotere opslag Intersens Bikes & Parts

Fietsen

Grotere opslag Intersens Bikes & Parts
De nieuwe hal heeft een grootte van 1.600 m² en een hoogte van 7 meter.

Intersens Bikes & Parts BV uit Almelo heeft onlangs een nieuwe extra opslaghal in gebruik genomen. Met name in verband met de sterk toegenomen export van Sensa racefietsen en mountainbikes was meer opslagcapaciteit noodzakelijk.

De nieuwe hal heeft een grootte van 1.600 m² en een hoogte van 7 meter. Door de toegenomen en vaak niet betrouwbare levertijden vanuit het Verre Oosten en de tragere verschepingen zijn grotere bulkvoorraden noodzakelijk om toch het hele jaar door aan de vraag te kunnen voldoen.
In de huidige moeilijke economische omstandigheden is het volgens Intersens van groot belang om toch flexibel op de marktomstandigheden te kunnen inspelen. Intersens rekent er op met de ingebruikneming van de nieuwe hal weer een volgende stap te kunnen maken en zo de dienstverlening richting dealers nog verder te verbeteren.

Reageer op dit artikel