nieuws

Koga’s jubileum juweel

Fietsen

Koga’s jubileum juweel
Van de jubileum Koga Kimera Road Pro 40th anniversary Limited Edition wordt serie van 40 racefietsen geproduceerd. – Foto Koga

Ter gelegenheid van de viering van het 40-jarig bestaan van Koga wordt een gelimiteerde serie van 40 lichtgewicht racefietsen geproduceerd. Elke fiets is gebouwd door één monteur met gebruik van uitsluitend premium componenten.

De Koga Kimera Road Pro 40th anniversary Limited Edition, zoals het jubileum juweel officieel heet, is voorzien van een speciale badge en is genummerd.

De specificaties: een nieuw lichtgewicht Kimera Pro frame, gemaakt van 40T high modulus carbon fiber met UD carbon finish. Met Powertrain technologie en Press Fit BB, tapered headtube, volledig geïntegreerde kabelgeleiding, carbon uitvaleinden, uitwisselbare derailleurpat en ‘chain suck protection’.

Top afmontage

De Koga Kimera Road Pro is afgemonteerd met de allerbeste en nieuwste onderdelen zoals Shimano Dura-Ace Di2 groep, Direct Mount remmen, lichtgewicht wielset met 30 mm hoge en 23 mm brede full UD carbon clincher velgen (20/24 gaats) met Basalt remvlak.

Zwart gepolijste ‘White’ naven met titanium cassette body en zwarte Sapim Cx spaken. Ook nog Fi’zi:k Antares zadel, KOGA UD carbon zadelpen, Fi’zi:k Cyrano UD carbon stuur en Fi’zi:k Cyrano 3D stuurpen met titanium boutjes. Gewicht ca. 6,6 kg (56 cm exclusief pedalen). Consumentenadviesprijs € 7.999,-.

Reageer op dit artikel