nieuws

Gazelle schakelt topontwerper in

Fietsen

Gazelle schakelt topontwerper in
Tijdens de eind augustus plaatsvindende Eurobike presenteert Gazelle een concept e-bike ontworpen door Giugiaro Design. – Foto Gazelle

Gazelle gaat in zee met het wereldberoemde Giugiaro Design. Het vooral voor de auto-sector werkende Italiaanse designbureau is door de Dierense fietsenfabriek ingeschakeld voor het ontwerpen van een Gazelle concept e-bike.

Tijdens de grootste fietsenbeurs van de wereld, de Eurobike die van 27 tot en met 30 augustus in het Zuidduitse Friedrichshafen wordt gehouden, presenteert Gazelle de door Giugiaro ontworpen concept e-bike. Dat gebeurt echter niet op de stand van Gazelle, maar achter gesloten deuren. Gazelle meldt dat reguliere Eurobike bezoekers de e-bike studie van het Italiaanse designhuis niet te zien krijgen.

Exclusieve preview

Gazelle onthult de ‘spectaculaire’ concept e-bike tijdens een exclusieve voor de pers bestemde preview. Deze vindt plaats op woensdag 27 augustus. Hoe de Gazelle concept e-bike eruit ziet, wordt onthuld in de Tweewieler nieuwsbrief van 28 augustus.

Reageer op dit artikel