nieuws

Accell’s ION systeem (nog) niet met mid-motor

Fietsen

Accell’s ION systeem (nog) niet met mid-motor
Accell topman Takens: ‘Modeljaar 2015 is te vroeg voor ION e-bike systeem met mid-motor.’ Foto Tweewieler

De modeljaar 2015 e-bikes met ION aandrijfsysteem van de diverse Accell merken komen niet met een midden motor. Hiervoor blijkt het nog te vroeg, zo meldde Accell baas Takens onlangs.

ION e-bikes met een geheel nieuw ontwikkelde midden-motor maken dus niet hun opwachting tijdens de eind deze maand te houden Eurobike show. En ze zullen er dit najaar ook niet zijn tijdens de dealershows van Sparta, Batavus, Koga en de diverse andere Accell merken. Maar er wordt wel hard gewerkt aan die midden-motor die nu voor modeljaar 2016 op stapel staat.

S-pedelec aanbod

Wat er met de Eurobike (de grootste fietsenbeurs van de wereld die van 27 tot en met 30 augustus in het Zuidduitse Friedrichshafen wordt gehouden) wel aan staat te komen bij de diverse Accell merken, zijn vooral speed pedelecs. Volgens Accell topman René Takens is dit een mooi nieuw e-bike product dat dit jaar een veelbelovende start heeft gemaakt in de diverse Europese markten met die van Nederland en Duitsland voorop. En dat die start reden is om de het s-pedelec aanbod stevig uit te breiden.

Reageer op dit artikel