nieuws

Raleigh vindt zichzelf opnieuw uit

Fietsen

Raleigh vindt zichzelf opnieuw uit
Het historische merk Raleigh – meer dan 110 jaar oud(!) – heeft zichzelf opnieuw uitgevonden door het logo te vernieuwen. Foto Raleigh

Het historische merk Raleigh – meer dan 110 jaar oud(!) – heeft zichzelf opnieuw uitgevonden door het logo te vernieuwen. Het nieuwe logo moet nog meer dan voorheen het premium karakter van Raleigh uitdragen.

Naast dat premium karakter moet het nieuwe logo natuurlijk ook de historie van het meer dan een eeuw oude fietsmerk uitbeelden.  Dat gebeurt door een modernere combinatie van de naam Raleigh en de afbeelding van een reiger die ook binnen het oude logo immer was te vinden. Ook voor de fietsonderdelen en accessoires programma van Raleigh is onlangs een nieuw logo gepresenteerd. Raleigh is onderdeel van de Accell Groep.

Reageer op dit artikel