nieuws

Dutch ID wint e-bike test

Fietsen

Dutch ID wint e-bike test
Dutch ID wint test van Elektrischefietsen.com. – Foto Dutch ID

De website Elektrischefietsen.com heeft de resultaten van de e-bike test, waaraan in totaal 25 elektrische fietsen deel namen bekend gemaakt. In de categorie 2.000,- tot €2.499,- is Dutch ID met de Tour Active uitgeroepen tot winnaar.

“Sportief uitziende fiets met kwalitatief goede onderdelen”, stelde Elektrischefietsen.com in het juryrapport. “De fiets is uitgevoerd met een groot display met snelheidsmeter, batterijstatus en totaal afgelegde afstand. Daarnaast zijn ook de reikwijdte, gemiddelde afstand en rijtijd af te lezen. De verlichting van de fiets is via het display gemakkelijk aan en uit te schakelen”.

‘Welcome to a new way of cycling’

“Dutch ID presenteert zich bij het grote publiek met de boodschap: ‘welcome to a new way of cycling'”, stelt het bedrijf in een eerste reactie. “En die nieuwe manier van fietsen slaat aan.”

“We hebben ons gespecialiseerd in die nieuwe manier van fietsen. Dat heeft geresulteerd in kwalitatief hoogwaardige e-bikes speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt. Een gegeven dat de testen onderschrijven.

Gebouwd in Nederland

De fietsten van Dutch ID worden geassembleerd in Beverwijk, waardoor de Dutch ID in staat is om de montage van de fietsen flexibel in te plannen en de levertijden gering zijn. Dutch ID E-Bikes worden gebouwd met kwalitatief hoogwaardige onderdelen waaronder de veel geprezen aandrijving van Bosch. De bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal bij de Nederlandse producent van elektrische fietsen.

Reageer op dit artikel