nieuws

Hippe e-bikes Cube met nieuw frameconcept

Fietsen

Hippe e-bikes Cube met nieuw frameconcept
De geïntegreerde bagagedrager is een nieuwe ontwikkeling van Cube. De bagagedrager is hierbij een integraal onderdeel van het frame, wat extra stijfheid geeft.

Cube richt zich met de toevoeging van de Hybrid-serie op een nieuwe, jongere doelgroep. Cube heeft drie Hybrid modellen toegevoegd aan de Urban Life Series en drie Hybrid modellen aan de Global Travel series. De modellen zijn voorzien van highend componenten, naafversnelling en het tweede generatie Bosch systeem 400 Watt.

De Travel Hybrid Pro en Delhi Hybrid Pro zijn voorzien van een nieuw frameconcept met een geïntegreerde bagagedrager met accu en Twin Chain Stays.

Geïntegreerde bagagedrager

De geïntegreerde bagagedrager (Integrated Carrier Technology) is een nieuwe ontwikkeling van Cube. De bagagedrager is hierbij een integraal onderdeel van het frame, wat extra stijfheid geeft. Dankzij het speciaal ontworpen modulair opgebouwde rek heeft het vele mogelijkheden. Fietstassen en verschillende draagsystemen zijn in een handomdraai toe te voegen om bepakking veilig te vervoeren, terwijl de stijfheid gewaarborgd blijft.

Extra stijfheid frame

Ook de Twin Chain Stays zorgen voor extra stijfheid van het frame. De Cube Urban Life-serie bestaat uit de Cube Travel Hybrid, Cube Travel Hybrid Pro en de Cube Delhi Hybrid Pro. De modellen in de Urban Life Series zijn verkrijgbaar in de populaire kleur Spicy Orange, maar ook in antraciet, zwart en wit voor mensen die liever op een minder opvallende fiets rijden.

Reageer op dit artikel