nieuws

Giant lanceert ‘Liv’ als zelfstandig merk

Fietsen

Giant lanceert ‘Liv’ als zelfstandig merk
Giant's submerk ‘Liv’ zal worden omgevormd tot een onafhankelijk merk. - Foto Giant

Onlangs heeft Giant aangekondigd dat haar submerk ‘’Liv’ zal worden omgevormd tot een zelfstandig merk binnen Giant. Dit werd onlangs bekend gemaakt door Giant’s CEO Anthony Lo.

Hij stelde dat het bedrijf het submerk Liv wil uitbouwen tot een zelfstandig merk. Het zal zich net als nu blijven richten op het bedienen van het segment sportieve vrouwelijke fietsers. De internationale lancering van het merk, inclusief een nieuw logo en een duidelijke merkpresentatie zal plaatsvinden tijdens de Eurobike 2014.

Voorbereiding vakhandel

Ter voorbereiding op deze internationale presentatie worden op dit moment in heel Europa de voorbereidingen getroffen. “In de Benelux zullen we de vakhandel vanaf de zomer de nieuwe huisstijl en de collectie 2015 presenteren,” vertelt Joost Mol, Retail Support Manager van Giant Benelux.

“De collectie sportieve damesfietsen zal verkocht gaan worden via de Giant dealer. zoals dat ook met Liv/Giant het geval was. Onze Giant Stores en Giant Experience Areas zijn op dit moment zelfs al voorzien van speciale Liv Corners waar een specifieke presentatie is voor sportieve damesfietsen en accessoires.”

Reageer op dit artikel