nieuws

Samenwerking BionX en Battery Condition Test

Fietsen

Samenwerking BionX en Battery Condition Test
BionX Canada staat onder curatele omdat het zijn schulden niet meer kan betalen. De Europese tak van BionX meldt echter dat hun financiële positie goed is. Foto BionX

Gedurende het afgelopen jaar hebben de ontwikkelteams van BionX en Battery Conditon Test (BCT) samengewerkt aan de integratie van BCT’s battery analyzers in het BionX E-bike testsysteem BBI. Na uitvoerige betrouwbaarheidstesten door BionX zijn de BCT battery analyzers nu vrijgegeven voor massaproductie.

Later deze maand stuurt BionX aan haar ruim 4.500 licentiehouders van het BBI E-bike testsysteem een uitnodiging om een battery analyzer van Battery Condition Test tegen een gesubsidieerde prijs aan te schaffen. Deze actie bevestigt de trend om garantieafwikkeling van e-bike lithium accu’s op termijn via het dealerkanaal te gaan afhandelen.

Reageer op dit artikel