nieuws

Museeuw Bikes opent eigen ‘Experience Center

Fietsen

Museeuw Bikes opent eigen ‘Experience Center
Museeuw Bikes, bekend van de vlascarbon frames heeft een eigen ‘Experience Center’ geopend.

Het Belgische Museeuw Bikes heeft een eigen Experience Center geopend bij de fabriek in Lokeren. Opvallende afwezige was voormalig wielrenner en naamgever Johan Museeuw die nog wel aandeelhouder, maar niet meer betrokken is bij de bedrijfsvoering.

“Het Museeuw Bicycles Experience Center heeft als doel de consument nauwer te betrekken bij het merk, dat vooral bekend is van de vlascarbon wielerframes”, vertelt de CEO van Museeuw Bicycles Randy Remue. “Bovendien kunnen we hier onze visie goed uitdragen. Museeuw staat voor innovatie, techniek, kwaliteit en service.”

Vlascarbon wielerframes

“Het Museeuw Bicycles Experience Center, waar de unieke vlascarbon wielerframes van de Museeuwbikes hun vorm krijgen, rust op enkele pijlers”, legt Randy Remeu uit. “Er is eerst en vooral de ‘Bike Fitting Zone’. Hierin streven we naar de perfecte positie van de klant op de fiets, die moet leiden naar betere prestaties en een ideaal rijcomfort. In de ‘Museeuw Bike Gallery’, zeg maar de showroom, starten we de zoektocht naar een volgens eenieders smaak en budget aan te schaffen fiets.

Hoogtekamer

In de ‘Virtual Cycling Area’ kan men in een virtuele omgeving met een Museeuwfiets testritjes maken. In de speciaal uitgeruste hoogtekamer kan men voor iedereen een training op hoogte en temperatuur simuleren.. Om de sfeer van het Belgische wielrenner te creëren is er ook een Belgian Cycling Café.

Reageer op dit artikel