nieuws

Batavus sponsort wereldrecordpoging e-bike fietstocht

Fietsen

Batavus sponsort wereldrecordpoging e-bike fietstocht
Om 18,00 uur start Piet met filmen bij de receptie van camping de Holle Poarte.in Makkum.

Friesland probeert aanstaande zondag 30 maart het ‘Guinness World Record of Most Electrical Bicycles in one string’ te verbreken en opent hiermee het toeristisch (fiets)seizoen 2014. Batavus sponsort de recordpoging waaraan vier fietshandelaren uit Friesland meedoen. Piet Paulusma gaat vanavond in Makkum een item maken over de wereldrecordpoging.

Rinia Fietsen, Profile Rodenburg, It Fietshoekje en Tweewielercentrum Joure zorgen voor de deelnemers aan de recordpoging. Tijdens de E-Bike opstapdag verplaatst de recordreeks elektrische Batavus Monaco E-go’s zich om 13.30 uur van Makkum naar Gaast via de IJsselmeerkust weer terug naar recreatiecentrum de Holle Poarte in Makkum.

Piet Paulusma komt filmen in Makkum

Bij terugkomst wordt het record naar verwachting officieel bevestigd en krijgen de deelnemers een bijbehorend certificaat uitgereikt. Tijdens en na de recordpoging nodigt E-Bike Fryslân in samenwerking met Batavus iedereen uit om kosteloos een e-bike uit te proberen.
Vandaag komt Piet Paulusma een item maken over het wereldrecord dus mocht u hier bij willen zijn, u bent hierbij van harte uitgenodigd om te komen ‘oant moarnen’. Om 18.00 uur start Piet met filmen bij de receptie van camping de Holle Poarte in Makkum.

Reageer op dit artikel