nieuws

QWIC toont nieuwe Premium collectie

Fietsen

QWIC toont nieuwe Premium collectie
De A2.1 is met de stoere ballonbanden en voorrek een hippe elektrische stadsfiets.

QWIC introduceert de Premium collectie. Afgaande op de enthousiaste reacties tijdens de beurs Velofollies eerder dit jaar, verwacht Qwic tijdens de FietsVAK veel aanloop.

Tijdens de FietsVAK toont QWIC de volledig vernieuwde collectie. De QWIC Premium series bestaat uit drie modellen, De D9.1 (met 9 Shimano Acera derailleurversnellingen en een prijs vanaf € 1899,-.), de N7.1 (met 7 naafversnellingen, prijs vanaf € 1.999,-) en de A2.1 (met ballonbanden en voorrek, vanaf € 1.699,-).
De fietsen zijn voorzien van onder andere full-LED verlichting, USB aansluitingen op het display én de accu en tweewielaandrijving .

Uitleesbaar via USB aansluiting

Bij het ontwerp is eenvoudige service en onderhoud een belangrijk uitgangspunt geweest. In geval van storing wordt dit automatisch weergegeven met codes op het display. De conditie van de batterij is dankzij het smart BMS systeem via de USB-poort uit te lezen. De elektrische componenten zijn verbonden met vergulde connectoren, hierdoor zijn servicebeurten gemakkelijk uit te voeren.

Tweewielaandrijving

De modellen uit de QWIC premium serie beschikken over tweewielaandrijving. Dit zorgt voor een goede balans tussen trap- en motorkracht, maximale tractie en grip. Het elektrische systeem met acht verschillende bekrachtigingsstanden, krachtige 250W Ultra Low Friction+ motor en het Silent Drive systeem maken de QWIC e-bikes geschikt voor zowel stedelijk gebruik als lange toertochten.

Reageer op dit artikel