nieuws

Tehava met fietsvakhandelaren op Velofollies

Fietsen

Tehava met fietsvakhandelaren op Velofollies
Veel activiteiten op de stand van Tehava International tijdens de Belgische beurs Velofollies.

Net als op de Bike MOTION krijgt Tehava op de aankomende beurs Velofollies in het Belgische Kortrijk ondersteuning van diverse fietsvakhandelaren die de bezoekers te woord zullen staan. Verder zijn er teampresentaties van teams die materiaal van Isaac gebruiken.

Tehava International is fabrikant van Isaac race-, triathlon fietsen en mountainbikes en Trivio fietsaccessoires. Daarnaast komen de door Tehava verdeelde fietsproducten ruimschoots aan bod, waaronder de nieuwste Challenge Tubes, Blackspire MTB parts, Ritchey Bike components, Scicon fietskoffers, Reynolds wielen, Lizard Skins stuurlinten en handvatten en SR Suntour mountainbike vorken.

Wielerteams op Tehava stand

De Isaac race-, tijdrit en  triathlon fietsen van Tehava International worden op een professionele manier door verschillende wielerteams gebruikt. Onder andere de Continentale teams Color Code – Biowanze van sportbestuurder Christophe Brandt en het nieuwe West-Vlaamse CT-2020 van teammanager Rik De Rijcke zullen tijdens het seizoen 2014 van het Isaac topmateriaal gebruikmaken. Voor de teamsponsoring zullen beide wielerteams op de Tehava stand aanwezig zijn. De officiële teampresentatie van het nieuwe CT-2020 team zal op zaterdag 18 en zondag 19 januari op Velofollies plaatsvinden. Genoeg te zien dus op de Tehava stand nummer 515 in hal 5.

Reageer op dit artikel