nieuws

Matra brengt verkoop onder bij Buycycle

Fietsen

Matra brengt verkoop onder bij Buycycle
Matra en Bycycle zijn ervan overtuigd dat deze strategiewijziging een goed fundament legt voor groei in Nederland en België.

Matra, de Franse producent van e-bikes en e-scooters, brengt de verkoop voor Nederland en België onder bij Buycycle. Buycycle is een nieuwe distributeur/agent onder leiding van Fabian Hardjoprajitno, die afgelopen jaren in dienst was bij Matra als exportmanager voor Nederland en België. Naast Matra heeft Hardjoprajitno Gocycle als tweede merk toegevoegd.

Hardjoprajitno was voor Matra ook actief in de tweewielerbranche.  “Na drie jaar bij Matra gewerkt te hebben, ben ik volledig overtuigd van de kracht en de potentie van het merk. De hoge kwaliteit en focus op innovatie vormen samen met de kansen die de huidige markt biedt een ideaal totaalpakket om zelfstandig mee aan de slag te gaan. We hebben een goed team dat optimale ondersteuning aan onze dealers kan bieden.”
Matra en Buycycle zijn ervan overtuigd dat deze strategiewijziging een goed fundament legt voor groei in Nederland en België. Over de toevoeging van Gocycle zegt Hardjoprajitno: “Gocycle is een prachtige aanvulling op ons portfolio. Dit merk heeft alles mee: uitstraling, kwaliteit, comfort en een hoog wanna-have gehalte. We verwachten veel van deze fietsen vanwege het unieke karakter en design.” Gocycle is ontworpen door Karbon Kinetics Limited, het bedrijf van Richard Thorpe, voormalig ontwerper voor nder andere. McLaren Cars, Bentley, Ferrari, Audi en Mercedes. “Na een intensief ontwikkeltraject zag de Gocycle G1 het levenslicht in augustus 2009 en won prompt dat jaar de Fiets Innovatie Prijs op FietsVAK en tweemaal een GOLD Award op Eurobike, in 2009 en 2012.”
Buycycle is dit weekend te vinden op Velofollies. Daarna is Buycycle begin maart aanwezig op FietsVAK 2014 met het volledige aanbod fietsen van alle merken.

Reageer op dit artikel