nieuws

Gazelle presenteert model met middenmotor systeem Impulse

Fietsen

Gazelle presenteert model met middenmotor systeem Impulse
De twee duurste modellen zijn uitgerust met de nieuwe Sensor Swift technologie wat inhoudt dat je door kunt trappen terwijl je schakelt en de ondersteuning even onderbroken wordt. Handig als je bergop rijdt.

Tijdens een productpresentatie op sportcomplex Papendal in Arnhem heeft Gazelle vandaag het nieuwe e-bike model Impulse met een eigen middenmotor systeem gepresenteerd. Dit systeem is ontwikkeld door Gazelle’s zusterbedrijf Derby Cycle.

De twee duurste modellen zijn uitgerust met de nieuwe Sensor Swift technologie wat inhoudt dat je door kunt trappen terwijl je schakelt. De ondersteuning wordt dan heel even onderbroken. Handig als je bergop rijdt.

De Impulse wordt geleverd in drie uitvoeringen: het instapmodel Impulse C7 (zonder Sensort Swift technologie) , de Impulse C7+ en Impulse C8. We testten alle drie modellen en vooral de C7+ en C8 vielen op qua rijgedrag: geluidloos en zonder horten en stoten.
Met dit nieuwe model biedt Gazelle e-bikes aan met middenmotor tegen een scherpe prijs: de C7 heeft een verkoopprijs van € 2.099,-. Het duurste model C8 heeft een prijs van € 2.599,-.

Training Impulse

Gazelle biedt op vier trainingslocaties verspreid over het land, samen met Tweewieler Academy, speciale trainingen aan voor het Impulse systeem. Er is plek voor 1.100 cursisten en volgens Gazelle lopen de trainingen al behoorlijk vol.
Tijdens de presentatie op Papendal waren vandaag 226 dealers aanwezig, die daarvoor speciaal uitgenodigd werden. Directeur Jaap Merkus vertelde waarom Gazelle nu een productpresentatie houdt: “We staan te trappelen tot het nieuwe seizoen begint en onze dealers bereiden zich voor op het seizoen. We hopen in 2014 weer groei te zien, het wordt tijd dat Nederlanders weer nieuwe fietsen gaat kopen.”

Reageer op dit artikel