nieuws

Eerste e-sportfiets van Trek

Fietsen

Eerste e-sportfiets van Trek
De drie Powerfly+ modellen zijn verkrijgbaar bij Trek dealers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Denemarken en Noorwegen.

Trek introduceert de Powerfly+, Trek’s eerste stap in elektrisch ondersteunde sportfietsen. De Powerfly+ is een nieuwe lijn elektrische 29er hardtails uitgerust met het trapondersteuningssysteem van Bosch.

De drie Powerfly+ modellen zijn verkrijgbaar bij Trek dealers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Denemarken en Noorwegen. Het frame is speciaal ontworpen voor het Bosch systeem en levert een goede mix tussen comfort en soepelheid.
De Bosch motor is centraal op de Powerfly+ geplaatst wat een laag zwaartepunt en een meer stabiele fiets oplevert. De Bosch PowerPack 400 is geïntegreerd in de onderbuis en levert een capaciteit van 400Wh waardoor de fietser vrijwel moeiteloos omhoog rijdt.

Motor Amor system

Wanneer de Powerfly+ in aanraking komt met het terrein wordt de Bosch motor beschermd tegen rotsen, modder en stenen door het geïntegreerde Motor Amor system.

Reageer op dit artikel