nieuws

Dokter Accu toont voordelen 4-4-2 BMT accutester

Fietsen

Dokter Accu toont voordelen 4-4-2 BMT accutester
Met behulp van de 4-4-2 BMT accu tester kunnen veel kleine storingen in de werkplaats geanalyseerd en eventueel verholpen worden, waardoor de accu niet altijd opgestuurd hoeft te worden.

Misschien heeft u ze gezien op de afgelopen Bike MOTION: Dokter Accu en zijn collega’s lichtten de bezoekers voor over het gebruik en de voordelen van de 4-4-2 BMT accutester. Met behulp van de 4-4-2 BMT accu tester kunnen veel kleine storingen in de werkplaats geanalyseerd en eventueel verholpen worden, waardoor de accu niet altijd opgestuurd hoeft te worden.

Bovendien kunt u als dealer richting de klant of leverancier meer gedetailleerder informatie geven. Volgens Dokter Accu werd de accureparatie- en vervangservice door de fietsdetaillisten erg op prijs gesteld. “We kregen veel vragen over het gebruik, onderhoud en testen van laders. We kregen ook bezoek van 4-4-2 BMT gebruikers en zij benadrukten vooral de gebruiksvriendelijkheid en gaven vaak aan dat ze de tester een jaar eerder hadden moeten aanschaffen!”

Reageer op dit artikel