nieuws

BOVAG-leden ontevreden over dealercontract Gazelle

Fietsen

BOVAG-leden ontevreden over dealercontract Gazelle

BOVAG organiseert op 2 december a.s. een bijeenkomst over het nieuwe Gazelle-dealercontract. Volgens Niels Hansen zijn veel BOVAG-fietsondernemers niet te spreken over het contract. “Veel BOVAG-leden zetten vragen bij de rol die BOVAG gespeeld heeft bij het tot stand komen van het dealercontract. Sommige ondernemers denken dat BOVAG het Gazelle-contract heeft goedgekeurd. Dat is beslist niet het geval.”

Hij vervolgt: “BOVAG heeft veel werk verzet om het contract zo dealervriendelijk te maken. Samen met een aantal BOVAG-leden die ook Gazelle dealer zijn, hebben we het contract bekeken en in gesprek met juristen van BOVAG en Gazelle zijn er dingen aangepast in het contract.” In de bijeenkomst op 2 december wil BOVAG uitleggen hoe dit proces is verlopen. In de bijeenkomst is volop de gelegenheid om uw zorgen en bezwaren over het contract met de BOVAG en uw collega’s te delen. De bijeenkomst is uitsluitend voor BOVAG-leden, medewerkers van Gazelle zijn niet aanwezig.
De bijeenkomst wordt gehouden in het BOVAG-huis in Bunnik op maandag 2 december van 14.00 tot 16.00 uur. Als u de bijeenkomst wilt bijwonen kunt u voor 29 november a.s. een mailtje sturen naar fiets@bovag.nl of bellen met het secretariaat (030) 659 54 16.

Reageer op dit artikel