nieuws

Merida fietssponsor Cyclingteam De Rijke

Fietsen

Merida fietssponsor Cyclingteam De Rijke
Vrijdagavond was de presentatie van Merida als nieuwe sponsor van het Cyclingteam De Rijke. Peter Koperdraad (in het midden) wordt geïnterviewd op het hoofdpodium.

Merida gaat het Cyclingteam De Rijke sponsoren. Vorig jaar werd Merida sponsor van het Lampre Merida ProTour wielerploeg en nu gaat het merk daarnaast een nationaal team sponsoren. Directeur Koperdraad van Merida legt uit waarom: “Voor Merida is het belangrijk om ook nationaal zichtbaar te zijn in de wedstrijden. We produceren zeer goede racefietsen en willen dit in Nederland en België graag promoten.”

Hij vervolgt: “Het Cyclingteam De Rijke, met een professioneel bedrijf als De Rijke Transport als hoofdsponsor, is voor ons doorslaggevend geweest om deze samenwerking aan te gaan. Het is belangrijk om te laten zien dat de renners van het team op topmateriaal rijden. Daarmee kunnen ze aansprekende resultaten behalen. Wij gaan goed luisteren naar de input die de renners ons leveren om het materiaal elk jaar weer te verbeteren.”

Ambitie om Pro-Continentaal team te worden

Cylclingteam De Rijke met Hoofdsponsor De Rijke Transport uit Spijkenisse gaat in 2014 door als Continentaal Team en blijft de ambitie behouden om Pro-Continentaal te worden. Teammanager Iwan van Zandbeek is blij met de nieuwe fietssponsor Merida, die de nieuwste ontwikkelingen van racefietsen op de teamfietsen van De Rijke heeft gemonteerd. “Dit is voor ons een mooie kans om met een fietsmerk samen te werken dat dezelfde kernwaarden nastreeft als Cyclingteam De Rijke: passie, innovatie, succes en plezier”, aldus een trotste teammanager.

Reageer op dit artikel