nieuws

Crossfold e-vouwfiets met gashendel

Fietsen

Crossfold e-vouwfiets met gashendel
De Crossfold e-vouwfiets kan ook worden voortbewogen zonder meetrappen.

De Crossfold is een e-vouwfiets met gashendel, die hem uitstekend geschikt maakt voor de laatste kilometers in de stad en als alternatief voor auto of scooter. Met of zonder meetrappen dus. De fietsen zijn verkrijgbaar in zwart en wit en dankzij het One-Click vouwsysteem snel in- en uitvouwbaar.

Crossfold is de eerste elektrische vouwfiets met gashendel en dus ook met een kentekenplaatje. Dankzij de krachtige 36 Volt motor en de 11 Ah Li-ion accu is de actieradius gemiddeld 40 kilometer. Met constant gebruik van de gashendel 35 kilometer en bij gebruik van de pedelec functie 45 tot 50 kilometer, afhankelijk van het terrein, weer en gewicht van de fietser. In combinatie met de comfortabele zitpositie is de Crossfold ook geschikt voor wat langere afstanden waarvoor normaal de auto of scooter gebruikt worden.

Ingeklapt rolbaar

De accu is met één klik van de fiets gehaald en kan simpel worden opgeladen. Ingeklapt is de Crossfold rolbaar, wat bij de meeste vouwfietsen niet mogelijk is. De Crossfold FE 16 is verkrijgbaar in zwart en wit, heeft een verkoopadviesprijs van € 1.495,-.

Dealers gezocht

De Crossfold wordt verkocht door Synergybikes BV via dealers en via www.crossfold.com. Synergybikes is op zoek naar meer dealers in Nederland en België.

Reageer op dit artikel