nieuws

ZEG presenteert e-bikes op de grootste autobeurs ter wereld

Fietsen

ZEG presenteert e-bikes op de grootste autobeurs ter wereld
De fietsindustrie loopt vooruit op de automobile industrie wat betreft e-mobility concepten”, stelt één van de ZEG vertegenwoordigers op de auto show in Frankfurt.

Op de ‘Internationale Automobiel Ausstelling’ IAA die op dit moment plaats vindt in Frankfurt worden dit jaar weer meer elektrische fietsen gepresenteerd. ZEG is zelfs aanwezig met het gehele e-bike programma van Bulls en biedt bezoekers de mogelijkheid de fietsen te testen.

“De IAA is naast de vakbeurzen in de fietsindustrie internationaal de beste mogelijkheid om e-mobility concepten te presenteren”, stelt één van de ZEG vertegenwoordigers op de auto show in Frankfurt. “Afgelopen dinsdag vond tijdens de IAA ook de derde editie plaats van het Electric Mobility Congress. Wij, ZEG, laten hier nu de laatste e-bike ontwikkelingen zien. De fietsindustrie loopt vooruit op de automobile industrie wat betreft e-mobility concepten.

Alle merken hebben fietsen op stand

De populariteit van de fiets en vooral de het succes van de elektrische fiets is nu echt doorgedrongen tot de automobiel industrie. Alle grote merken hebben fietsen op hun stand, in het bijzonder sportieve modellen met een emissie vrije elektromotor.
In het bijzonder de Duitse automerken roeren zich op de fietsenmarkt. BMW presenteert een sportieve elektrische fiets in chique wit met blauwe kleuraccenten. De bekende Smart e-bike en Mercedes fiets zijn nadrukkelijk aanwezig. Maar ook andere bekende bedrijven zoals Peugeot, Lancia, Abarth en Alfa Romeo presenteren fietsen op hun stand om het milieuvriendelijke imago van hun automerk te benadrukken.
The IAA duurt tot en met 22 september.

Reageer op dit artikel