nieuws

34 elektrische fietsen gestolen

Fietsen

34 elektrische fietsen gestolen
De meeste fietsen zijn zonder oplader gestolen.

Bij een inbraak in een fietsenwinkel in Hendrik Ido Ambacht zijn afgelopen zaterdag 34 elektrische fietsen gestolen met een winkelwaarde van ruim € 90.000,-. Jan Bosman van De Fietsen van Ambacht vertelt: “Afgelopen zaterdag 31 augustus kregen wij rond 6.15 uur melding van inbraak. Ik arriveerde omstreeks 6.35 uur in de winkel, waar het leed al geschied was.”

Er zijn e-bikes gestolen van Gazelle, Batavus, Sparta, Giant en Cube:
4 modellen Gazelle Arroyo
2 Gazelle Torrente
2 Gazelle Orange Plus Innergy
2 Gazelle Orange Xtra Innergy X2
1 Batavus Fuerza Easy
1 Batavus Easy Socorro
1 Batavus Monaco Ego
2 Batavus Fuego ego
4 modellen Sparta Ion RX
2 Sparta Ion RX plus
1 model Sparta RXS plus
3 Sparta B1
3 Sparta B2
2 Sparta Ion Dt
1 Sparta Emotion C4
1 Ion Jubel LTD
1 Giant Twist single
1 Giant Twist Aspiro 1
1 Cube Epo
1 Cube Touring Epo

Momenteel worden de framenummers erbij gezocht. De meeste fietsen zijn zonder oplader gestolen. “Mogelijk worden er binnenkort op diverse plaatsen in Nederland Bosch laders aangeschaft, omdat het hier een flink aantal Bosch fietsen betreft. Dit geldt uiteraard ook voor de Sparta Ion fietsen die allen nog niet aangemeld zijn”, geeft Bosman aan. Als u meer informatie heeft, kunt u contact met hem opnemen op telefoonnummer (078) 684 81 00.

Reageer op dit artikel