nieuws

Primeur Kreidler E´Duro MTB

Fietsen

Primeur Kreidler E´Duro MTB

Vandaag gaat het Bike Festival in Oldenburg van start, de jaarlijkse dealershow van Cycle Union, waar een Kreidler-primeur te zien is; de E’Duro Vegas. “Deze elektrisch ondersteunde mountainbike vormt een geheel nieuwe categorie van mountainbikes,” stelt Rainer Gerdes, hoofd marketing bij Cycle Union.

“Het Bike Festival vormt voor ons een opmaat naar het seizoen 2014. De kick-off van de lancering van de Kreidler 2014 productserie staat voor de deur. De trendsettende ontwikkeling onder de e-MTB’s wordt als eerste gepresenteerd bij het Oldenburgse festival, en vervolgens bij de Eurobike eind augustus op de Eurobike,” aldus Gerdes. Cycle Union is te zien in hal A6, stand 300.

Sportieve revolutie

Gerdes vervolgt: “We hebben erg lang aan dit concept gewerkt en zijn er zeker van dat de technische ontwikkelingen en modificaties die we bij frame´s, aandrijving, vering en tractie hebben toegepast, een sportieve revolutie met zich meebrengen. Deze zal een vergelijkbare hype ontketenen, zoals die van de mountainbikes in de jaren ’80.”

Combinatie van off road en enduro

Met de start van het nieuwe seizoen richt het merk Kreidler zich, met de categorie E´Duro, op een doelgroep, die met hun E-Bike ook op het terrein onderweg zijn en de nieuwste typische enduro features van de E’Duro klasse zullen waarderen: mountainbikers die openstaan voor nieuwe ideeën en als trendsetter het vuur aanwakkeren.

Reageer op dit artikel