nieuws

Nimoto Handy e-vouwfiets

Fietsen

Nimoto Handy e-vouwfiets
De 2014 Nimoto Handy is leverbaar in het zilvergrijs en medio augustus ook in matzwart.

De Nimoto Handy biedt een unieke combinatie tussen het comfort van elektrische trapondersteuning en het gebruiksgemak van een compacte en kwalitatief hoogwaardige vouwfiets. Voor 2014 is de Handy, naast de vertrouwde zilvergrijze kleurstelling, ook leverbaar in een nieuwe stoere matzwarte uitvoering.

Voor 2014 zijn tal van technische verbeteringendoorgevoerd die de Nimoto Handy naar een nog hoger niveau tillen. De Handy is voorzien van een krachtige 180 Watt naafmotor. De lichtgewicht lithium accu is geheel uitneembaar en met de bijgeleverde acculader snel en tegen minimale kosten weer opgeladen. De bediening is eenvoudig via het indicator- en bedieningspaneel op het stuur.

Drie standen trapondersteuning

De Handy is gemakkelijk op te vouwen en door zijn geringe afmetingen en gewicht overal mee naartoe te nemen. De trapondersteuning is in drie standen instelbaar. Het 2014 model heeft een nieuwe intelligente progressieve trapondersteuning die nog beter te doseren is. Zo kan op iedere snelheid de perfecte ondersteuning worden geboden. Dit biedt met name bij lage snelheden meer comfort en verbetert bovendien de actieradius.

Relatief grote wielen

Door zijn relatief grote 20 inch wielen fietst de Handy erg stabiel en comfortabel. Om het comfort nog verder te verhogen, is de vering in de zadelpen versterkt voor een optimale demping. Verder is de derailleur aan de achterzijde nu voorzien van een degelijke beschermbeugel, daarnaast heeft de bekabeling aan de onderzijde van het frame een robuuste behuizing gekregen voor een optimale bescherming. De led-verlichting, voor en achter, goede zichtbaarheid.

Per direct leverbaar

De 2014 Nimoto Handy is nu al leverbaar in het zilvergrijs en medio augustus in de matzwarte uitvoering, beide voor de adviesprijs van € 929,-.

Reageer op dit artikel