nieuws

Dutch ID Comfort+: e-bike met wielmaat 26 inch

Fietsen

Dutch ID Comfort+: e-bike met wielmaat 26 inch
Amazing Wheels

De Dutch ID Comfort+ is een e-bike met 26 inch wielen en een lage instap. Het is in Nederland de enige fiets met een kleinere wiel- en framemaat voorzien van het Bosch systeem. De Dutch ID Comfort+ is verkrijgbaar in de kleur Metallic Blue.

De Comfort+ is uitgerust met het afneembare Bosch Intuvia bedieningssysteem. Op dit middendisplay is niet alleen de mate van ondersteuning te zien, het biedt ook alle mogelijkheden van een fietscomputer, waaronder 4 standen en een walkassist-functie. Het model is uitgerust met een dichte kettingkast. Naast de Comfort+ met een lage instap en kleinere wielmaat, zijn de Dutch ID modellen Sport + en Tour tijdelijk in een grotere framemaat van 58 cm verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel