nieuws

Bianchi technische sponsor Belkin Pro Cycling Team

Fietsen

Bianchi technische sponsor Belkin Pro Cycling Team
Bianchi voorziet Belkin van de Infinito CV met gepatenteerde Countervail Vibration Cancelling technologie. Voor tijdritten levert Bianchi het nieuwe TT carbon frame, dat zal worden onthuld aan het begin van het nieuwe seizoen.

Bianchi is de nieuwe technische sponsor en officiële partner van het UCI WorldTour Belkin Pro Cycling Team voor de seizoenen 2014 en 2015. Het team zal gaan rijden op de Oltre XR2, de Infinito CV en de nieuwe super aero tijdritfietsen.

Bianchi zal het team vanaf 2014 voorzien van de nieuwe Oltre XR2 en de nieuwe, exclusieve Infinito CV met gepatenteerde Countervail Vibration Cancelling technologie. Voor de tijdritten zal Bianchi het team voorzien van het nieuwe, super aerodynamische TT carbon frame, dat zal worden onthuld aan het begin van het nieuwe seizoen.

“We zijn verheugd om samen met het Belkin Pro Cycling Team een nauwe samenwerking aan te gaan om ons product en onze technologie te verbeteren”, aldus een woordvoerder van Bianchi.

“Bianchi is een van de bekendste fietsmerken in de wereld en een begrip in de wielersport, waarbij de toekomst wordt gebouwd met een ongekende kennis vanuit de geschiedenis. De samenwerking met Belkin is perfect, technische innovatie is de sleutel voor zowel Belkin als Bianchi”, zegt Belkin Pro Cycling Team General Manager Richard Plugge.

Reageer op dit artikel