nieuws

Trek modellen 2014 uitgerust met nieuw Bosch systeem

Fietsen

Trek modellen 2014 uitgerust met nieuw Bosch systeem
De Dublin Plus met de nieuwe Bosch motor.

We schreven er vorige week al over, maar toen mochten we er nog geen foto van laten zien: de nieuwe trendy e-bike Dublin+, die is uitgerust met het nieuwe Bosch systeem. Met ingang van modeljaar 2014 heeft Trek al haar RIDE+ e-bikes met midden motor uitgerust met het nieuw ontwikkelde Bosch systeem.

“We zijn zeer verheugd het nieuwe systeem al in een zeer vroeg stadium op al onze Bosch fietsen te kunnen introduceren” aldus Benelux Productmanager Hubert van Dam. “In oktober zullen de eerste nieuwe Trek RIDE+ elektrische fietsen voorzien van het Bosch systeem leverbaar zijn.”

Het aantal modellen dat is uitgerust met het Bosch systeem is sterk uitgebreid en alle modellen zijn voorzien van een grotere accu, de PowerPack 400. Trek heeft naast BionX sinds 2012 ook Bosch als leverancier van het elektrische ondersteuningssysteem in het programma. Het Bosch programma is voor 2014 uitgebreid van twee naar acht modellen en behelst naast RIDE+ elektrische tour/stadsfietsen met derailleur en elektrisch ondersteunde modellen met onderhoudsarme Nexus versnellingen ook drie RIDE+ elektrische mountainbikes, welke onder de naam ‘Powerfly’ op de markt zullen komen.

Reageer op dit artikel