nieuws

QWIC e-bike met USB aansluiting

Fietsen

QWIC e-bike met USB aansluiting
Met de uitneembare accu kan ook de iPad of laptop opgeladen worden.

De QWIC Trend4 is de nieuwste elektrische fiets binnen de Trend-Serie. Dit model is uitgerust met een USB-aansluiting. Hierdoor kan er een smartphone gebruikt worden voor de navigatie tijdens langere fietstochten. Met de uitneembare accu kan ook de iPad of laptop opgeladen worden.

Dankzij de USB-aansluiting wordt de smartphone tijdens het fietsen opgeladen, waardoor men nooit zonder navigatie komt te staan. Deze nieuwste elektrische fiets van QWIC is voorzien van een nieuw accusysteem. Met het accukeuze systeem is een bereik mogelijk tot wel 160 km.

Pop-Up Store Amsterdam

De Pop-Up Store van QWIC in het centrum van Amsterdam, die van 3 juli tot en met 10 juli geopend was in de Kalverstraat, werd per dag gemiddeld door meer dan 250 mensen bezocht. Doel van de QWIC Store was de naamsbekendheid van elektrische Urban Lifestyle producten onder de aandacht te brengen van een jongere kopersgroep.

Volgens QWIC werden de e-bikes enthousiast ontvangen. “Het stoere uiterlijk zorgt er voor dat elektrisch rijden ook voor jonge forenzen mogelijk is. Het stoffige imago van elektrische fietsen komt hierdoor definitief te vervallen”, aldus Dirk-Jan Hilboesen van QWIC.

Reageer op dit artikel