nieuws

Nieuwe WorldTraveller29 van Koga

Fietsen

Nieuwe WorldTraveller29 van Koga
Trekking liefhebbers waarderen de voordelen van 29” wielen gekoppeld aan mountainbike-kwaliteiten van de WorldTraveller29.

Koga introduceert de nieuwe WorldTraveller29, geliefd bij langeafstandsfietsers. De nieuwe WorldTraveller29 is uitgevoerd in warm grey metallic met een subtiel design van zwarte werelddelen en dieren in het zilver.

De WorldTraveller29 is ontwikkeld en geproduceerd voor het afleggen van lange afstanden in vaak zware omstandigheden en heeft het motto ‘Enjoy the 7 continents’ meegekregen. Sinds de introductie in 2011, heeft deze ‘WT29’ internationaal al veel prijzen behaald. Zoals de Red Dot Design Award 2012, de Eurobike Gold Award en de uitverkiezing tot Fiets van het Jaar 2012.

Blauwe accentkleur

De blauwe accentkleur komt terug in onder meer de opmerkelijke KMC 10-speed ketting met Diamond Like Coating. Deze coating vermindert de wrijvingsweerstand en garandeert bovendien een langdurige optimale werking en langere levensduur. Een eerste gelimiteerde serie van deze high end trekking fietsen is beschikbaar vanaf augustus 2013.

Technische informatie

• Compleet handgebouwd smooth-welded aluminium 6069 frame met triple hardened en triple butted buizen. Voorzien van geïntegreerde headset, uitwisselbare derailleurpat en KOGA neopreen chainstay protector.

• Shimano SLX-groep met Shadow achterderailleur. 30 versnellingen.

• Magura HS-11 hydraulische velgremmen

• Achterwiel met Shimano Deore XT naaf en 40 spaken voor extra stabiliteit met bepakking

• KMC X10SL ketting met duurzame Diamond Like coating

• Tubus Logo reisbagagedrager en Tubus Ergo lowrider

• KOGA Rayo automatische LED koplamp met standlicht en B&M Toplight Line achterverlichting

• Vredestein Perfect Trek 47mm lekbestendige allround-banden

Reageer op dit artikel