nieuws

D’Ieteren Sport stopt met Power to Wheels

Fietsen

D’Ieteren Sport stopt met Power to Wheels
Dit voorjaar opende Power to Wheels nog een Dealer Showroom in Naarden.

Een jaar nadat de e-bike activiteiten werden overgeheveld naar Power to Wheels, heeft D’Ieteren Sport besloten te stoppen met alle fietsactiviteiten. Volgens directeur Thierry van Crombrugge is de beslissing vanuit het hoofdkantoor genomen.

“D’Ieteren stopt met de distributie van e-bikes in de Benelux en dat houdt in dat Power to Wheels op 31 juli a.s. gaat stoppen. De aandeelhouders hebben besloten de elektrische fietsactiviteiten te beëindigen.” Vorig jaar juli maakte D’Ieteren Sport bekend alle e-bike activiteiten over te hevelen naar Power to Wheels. Het betrof toen de merken Solex, D-Cycle, Fast4Ward en A2B. Gaandeweg het jaar vielen merken af en in april dit jaar besloot Power to Wheels ook te stoppen met Solex en alleen verder te gaan met D-Cycle en AVE.
Volgens Van Crombrugge krijgen de dealers van deze twee merken persoonlijk bericht waar ze na 31 juli terecht kunnen voor after sales gevallen. “De personeelsleden in België worden herplaatst binnen de D’Ieteren groep. Voor de mensen uit Holland is die mogelijkheid er helaas niet”, aldus Van Crombrugge.
Zie ook eerdere berichten op Tweewieler:

Juli 2012: E-bike activiteiten D’Ieteren Sport overgeheveld naar Power to Wheels
April 2013: Power To Wheels stopt met Solex

Reageer op dit artikel