nieuws

Cortina Azero: kleurige zomerfiets

Fietsen

Cortina Azero: kleurige zomerfiets
De Cortina Azero zomerfiets is op een gemakkelijke manier online te customizen.

Kleur is in deze zomer. Tassen, kleding, schoenen, alles is voorzien van opvallende en vrolijke kleuren. Cortina speelt in op deze trend en komt met iets origineels: de Cortina Azero. Deze sportieve lichtgewicht fiets is gebaseerd op de fixies, maar is uiteraard wel voorzien van remmen en versnellingen. De fiets kan online worden gecustomized naar eigen smaak. De ideale oplossing voor een originele en unieke fiets.

Het aanschaffen van de Cortina Azero gaat net even anders dan de traditionele route. Het samenstellen van de eigen fiets gebeurt online. Op www.cortina-azero.nl staat een basis Azero klaar die voorzien moet worden van een kleur en accessoires naar keuze.

Mixen & matchen

Er is keuze uit gekleurde banden en grips, verschillende dessins voor de spatborden en kettingscherm en er is de mogelijkheid om een voor- en/of achterdrager en trendy USB-verlichting toe te voegen. De keuze is aan de consument.

Klaar?

Als de consument zijn/haar fiets geheel naar wens heeft samengesteld, moet hij/zij de postcode in om te zien welke tweewielerspecialist in de buurt de Azero in elkaar kan zetten. De klant kiest dus een dealer en verstuurt zijn/haar creatie. De dealer neemt contact op om de juiste framehoogte te bepalen en de bestelling verder af te ronden.

Reageer op dit artikel