nieuws

Zomeractie KCU Urban HPV

Fietsen

Zomeractie KCU Urban HPV
KCU is een zomeractie gestart, waarbij consumenten bij aankoop van een Urban HPV Bike een hippe pilotenbril cadeau krijgen.

KCU heeft voor de Urban HPV Bike een zomeractie opgestart. In de zomermaanden krijgen consumenten bij aankoop van een Urban HPV Bike een hippe pilotenbril cadeau. Het motto is: ‘Deze zomer ga jij dus in stijl de straat op!

KCU presenteert de Urban HPV Bike met deze actie als ultieme zomerfiets. Doordat de fietsen licht en sterk zijn en een opvallend square frame hebben, willen hippe mensen hierop graag flaneren. Ze zijn ook praktisch en comfortabel, want voorzien van voor- en achterdrager en extra verende ballonbanden.

Zomerse kleuren

De Urban HPV Bikes zijn verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren en in uitvoeringen met drie, vijf of acht versnellingen. Samen met fiets én pilotenbril ga je stijlvol de straat op. De zomeractie loopt zolang de voorraad strekt.

Reageer op dit artikel