nieuws

Schindelhauer Thinbike inklapbaar

Fietsen

Schindelhauer Thinbike inklapbaar
Schindelhauer Thinbike, niet alleen ruimtebesparend, maar ook een eyecatcher in huis.

Met name in grote steden is het ‘compact wonen’ in slim ingerichte studio’s een trend. Dit vraagt om een nieuw type fiets. Het Duitse merk Schindelhauer Bikes heeft daarom de ThinBike bedacht. Een strakke witte designfiets waarvan trappers en stuur kunnen worden ingeklapt. Dankzij de bijgeleverde muurbeugel is de ThinBike in huis meer een kunstobject dan een fiets.

In termen van functionaliteit en design is de ThinBike een meesterwerk. Wil je de Thinbike stallen, dan heeft deze bijna de helft minder ruimte nodig dan een normale fiets. De ThinBike werd ontwikkeld door Schindelhauer Bikes in samenwerking met Graham Hill, onder andere bekend van zijn ruimtebesparende interieurontwerpen.

Designfiets van nog geen 10 kg en 24 cm breed

Om de fiets zo compact en eenvoudig mogelijk te houden, zijn alle onderdelen slim verwerkt in het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan vaste verlichting in de stang onder het zadel. De ThinBike weegt nog geen 10 kg, heeft twee versnellingen en wordt (zoals alle Schindelhauer Bikes) aangedreven door een Gates Carbon Drive riem.

Stuur en pedalen inklapbaar

Zijn stuur en pedalen ingeklapt? Dan is de ThinBike stadsfiets slechts 24 centimeter breed. De fiets is gemakkelijk tegen een muur te plaatsen of op te hangen aan de bijgeleverde muurbeugel. Om ruimte te besparen, maar bovenal een strakke eyecatcher in huis te hebben hangen.

Verkoop Benelux via Aesthetic Peddler in Amsterdam.
Consumentenadviesprijs vanaf € 1.175,- inclusief muurbeugel

Reageer op dit artikel