nieuws

Middenmotor nu ook in programma E-Bike Nederland

Fietsen

Middenmotor nu ook in programma E-Bike Nederland
Het nieuwe model Concordia met TranzX middenmotor.

E-Bike Nederland gaat vanaf begin juli een nieuwe e-bike met TranzX middenmotor leveren, genaamd Concordia Comfort C. Concordia wordt ook de naam van de nieuwe exclusieve lijn van E-Bike Nederland.

Sander Jans, mede-eigenaar en productmanager van E-Bike Nederland, merkte vanuit zijn eigen winkel Profile Weys Tweewielers dat er een stijgende vraag is naar fietsen met een middenmotor. “We hebben de wensen van de consument verwerkt in de nieuwe moderne E-bike Concordia Comfort C”, aldus Jans.

Automatische kalibratie

De Concordia Comfort C is voorzien van een TranzX middenmotor met automatische kalibratie. Deze motor is krachtig (55 NM) en toch uiterst geluidsarm. De reikwijdte is ruim voldoende door de Lithium-Ion accu (36V 11Ah). Jans: “De consumentenprijs bedraagt € 2.099,=, en daarmee is de fiets qua prijs gepositioneerd onder de fietsen met een middenmotor van Bosch.”
E-bike Nederland biedt dealertrainingen aan, waarvan afgelopen maandag de eerste heeft plaatsgevonden in het nieuwe onderkomen van E-Bike Nederland in Cuijk. Dealers zijn daar getraind door E-Bike Nederland in samenwerking met JD-Europe (TranzX ) in de techniek van het PST-Systeem. Tevens hebben de dealers tijdens deze dag kunnen kennismaken met het team van E-bike Nederland.

Reageer op dit artikel