nieuws

Bosch Car Service lanceert Tour de France-quiz

Fietsen

Bosch Car Service lanceert Tour de France-quiz
De eindwinnaar wint een VIP-arrangement met helikoptervlucht voor drie personen tijdens de Tour-etappe van 14 juli van Givors naar Mont Ventoux.

Bosch Car Service lanceert als Technisch Partner van de Tour de France een interactieve, online Tour de France-quiz. De winnaar van deze quize wint een VIP-bezoek aan de Tour-etappe van Givors naar Mont Ventoux. De online wedstrijd bestaat uit 11 etappes, waarbij voor elke etappe een aantal vragen beantwoord moet worden.

Wie op 10 juli middernacht de meeste vragen van iedere etappe correct heeft beantwoord en binnen de kortst mogelijke tijd pakt de gele trui. Die eindwinnaar wint een VIP-arrangement met helikoptervlucht voor drie personen tijdens de Tour-etappe van 14 juli van Givors naar Mont Ventoux. De quiz is online te bekijken op www.boschcarservice.nl.

Voor elke Touretappe aangepaste vragen

De charme van de Tour de France is dat de wedstrijd over meerdere weken loopt en de winnaar (vaak) pas na de laatste etappe bekend is. De quiz van Bosch Car Service volgt het ritme van de Tour en loopt over meerdere etappes. Voor elke Tour-etappe wordt een aantal vragen gesteld. Er zijn algemene meerkeuzevragen voor het geletruiklassement (gewone Tour-etappes), ja/nee-vragen voor het groenetruiklassement (sprintetappes) en moeilijker vragen voor het bolletjestruiklassement (bergetappes).

Groene trui en bolletjes trui

De winnaars van de groene trui en bolletjes trui winnen elk een racefiets. De tweede en derde in elke categorie krijgen een Bosch Car Service wieleruitrusting.

Technisch Partner Tour de France

Bosch Car Service is voor de derde keer op rij Technisch Partner van de Tour de France. Dat betekent dat opnieuw drie takelwagens van Bosch Car Service zich bij de Tour-karavaan voegen om waar nodig pech te verhelpen of technische bijstand te verlenen. In een dergelijk grote karavaan komen kleine pechgevallen zoals een lekke band of lege accu regelmatig voor. Ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service autobedrijf in de buurt van het parcours van de Tour.

100e Tour de France

“De Tour viert dit jaar zijn honderdste verjaardag en pakt daarom groots uit. Ook Bosch Car Service draagt met deze online wedstrijd zijn steentje bij. We hopen hier in Nederland een echte buzz te creëren rond deze speciale editie van de Tour. Met onze quiz willen we de sfeer en spanning van de Tour oproepen. Deelnemers moeten dagelijks een inspanning leveren, maar de beloning voor de winnaar loont de moeite. Wij roepen alle wielerliefhebbers op massaal deel te nemen aan onze wedstrijd”, zegt Marieke Groeneveld, Concept Manager Bosch Automotive Aftermarket.

Reageer op dit artikel