nieuws

80X Ridley Helium SL

Fietsen

80X Ridley Helium SL
De Helium SL met de Campagnolo 80th Anniversary Collection.

Vorige week vierde Campagnolo haar 80-jarig bestaan. Bij deze gelegenheid lanceerden ze een speciale groep in beperkte oplage: de ‘80th Anniversary Collection’. “Zo’n unieke, exclusieve groep vraagt om een fiets die zowel op technisch vlak als wat betreft het design de groep eer aan doet,” zegt Jochen Bessemans, PR & Marketing Manager van Ridley. “Daarom hebben we een Helium SL ontworpen die de ‘80th Anniversary Collection’ naar een hoger niveau tilt. Het is een exclusieve fiets waar we er maar 80 van zullen maken.”

“De Ridley Helium SL is een van de fietsen van de WorldTourploeg Lotto-Belisol. Het is een fiets die gekend is omwille van de uitstekende verhouding tussen stijfheid en gewicht,” vertelt Bessemans. “Daarom, en ook omwille van het klassieke en elegante uitzicht van het frame, is het de ideale fiets voor de Campagnolo 80th Anniversary Collection. Onze designers hebben een speciaal sober design met de juiste rode accenten gemaakt om het design van de groep tot zijn recht te laten komen.”

Beperkte oplage van 80 stuks

Ridley zal maximaal 80 van deze Helium SL’s met de Campagnolo 80th Anniversary Collection maken. Jochen Bessemans: “Wie er een wil, neemt dan ook best zo snel mogelijk contact op met zijn dealer om in te tekenen voor deze exclusieve fiets.”

De adviesprijs voor deze fiets is € 8.999,-.

Reageer op dit artikel