nieuws

F1 coureur Giedo van der Garde op Dura-Ace fiets

Fietsen

F1 coureur Giedo van der Garde op Dura-Ace fiets
De Formule1 coureur Giedo van der Garde bij zijn nieuwe fiets.

Giedo van der Garde is de trots van de lage landen binnen het Formule 1 circuit. Om het hoge niveau te kunnen handhaven, brengt Giedo meer tijd op de fiets door dan in een raceauto. Sinds kort kan hij gebruik maken van het meest innovatieve materiaal, nu hij door Shimano Benelux is voorzien van een unieke fiets én een eigen Milremo fietskledinglijn.

De fiets is gebouwd rond de allernieuwste Dura-Ace Di2 elektronische groep, opgebouwd op een signature edition frame ‘powered by Koga’. De kledinglijn is ontwikkeld door de designers van Milremo en zal vooralsnog exclusief voorbehouden zijn aan Giedo en zijn gevolg, die buiten het fietsen om gekleed worden door McGregor. “Dit is de mooiste en beste fiets die ik ooit heb gehad, tijdens mijn voorbereiding op de F1 races zal ik veel uren op deze fiets doorbrengen!”, aldus Giedo van der Garde.

‘VROOOAAAAA’ op de bovenbuis

Hij vervolgt: “Ik ben enorm blij met het elektronisch schakelen en de custom paint: vooral het ‘VROOOAAAAA’ op de bovenbuis en op de kleding geeft echt een persoonlijk tintje, ik ben altijd gek geweest op de strips van Michel Vaillant!”

Mee naar circuits over de hele wereld

Tijdens het lopende seizoen zal de Dura-Ace fiets een vaste reisgenoot zijn naar de vele circuits over de hele wereld, waarmee Giedo verzekerd is van het best mogelijke materiaal tijdens de trainingen en de circuitverkenningen.

Giedo van der Garde is te volgen via www.giedovandergarde.com, twitter.com/gvandergarde en fb.com/giedovandergarde.

Specificaties van de ‘Giedo’ fiets:

 • Frame en vork: Dura-Ace ‘Giedo signature’ edtion, powered by Koga Kimera
 • Groep: Dura-Ace 9700 Di2 (elektronisch)
 • Pedalen: Dura-Ace carbon
 • Wielen: Dura-Ace C75 tube
 • Banden: Vittoria Corsa Evo SC II
 • Zadel: PRO Turnix
 • Zadelpen: PRO Vibe 7S Di2 integrated
 • Stuur- en -pen: PRO Stealth evo
 • Kleding: Milremo sport-plus serie
 • Schoenen: Shimano R320 Custom-Fit
 • Helm: Giro Air Attack
 • Navigatie: Mio 505HC
Reageer op dit artikel