nieuws

Riese & Müller komt met RDW-gekeurde high speed e-bike

Fietsen

Riese & Müller komt met RDW-gekeurde high speed e-bike
Het urban design van de Riese & Müller high speed e-bike, met optionele frametas, oogt sportief en robuust.

De BlueLABEL Cruiser HS van Riese & Müller mag wettelijk snelheden tot 45 km/h halen, op basis van het snorfietskenteken. Hierdoor is helmgebruik niet verplicht. De Bosch aandrijving, in combinatie met de 400wh sterke accu, zorgt voor een zeer hoge actieradius.

De BlueLABEL Cruiser HS en Mixte HS worden aangedreven door het Bosch Intuvia systeem met krachtige 350 watt Bosch Trapas motor, gevoed door de Bosch 36 Volt 400WH 11Ah accu. Het Aluminium 7005 T6 WIG gelaste frame is voor het herenmodel Cruiser te krijgen in framematen 52/56 cm en voor het damesmodel Mixte in 43/51 cm en is uitgerust met de hoogwaardige Nuvinci N360 achternaaf. De Magura HS11 hydraulische velgremmen zorgen er voor dat de fietser veilig en snel kan stoppen.

Met de snelheid en tijdsbesparing richt Riese & Müller zich op de werkende dertiger en veertigers. Een groep die nog nauwelijks gebruik maakt van e-bikes, aldus de fabrikant. De BlueLABEL Cruiser HS is vanaf nu verkrijgbaar bij Riese & Müller dealers.

Reageer op dit artikel