nieuws

Kruitbosch organiseert Cortina Azero stadsraces

Fietsen

Kruitbosch organiseert Cortina Azero stadsraces

Ter promotie van hun nieuwe model Azero organiseert Kruitbosch Cycle Universe in de binnensteden van Zwolle, Groningen en Rotterdam de Azero City Bicycle Race. Dertig deelnemers zullen op een Azero fiets zo snel en tactisch mogelijk door de stad te racen. De route mag de deelnemer zelf bedenken, maar op verschillende punten onderweg moeten opdrachten worden uitgevoerd.

De winst gaat naar diegene die de race het snelst én slimst uitvoert. De eerste race wordt 13 april gehouden in Zwolle, daarna volgt op 20 april Groningen op 27 april is de race in de binnenstad van Rotterdam. Inschrijven kan op www.cortina-azero.nl, deelname is gratis.

De Cortina Azero is een hippe, lichtgewicht fiets, gebaseerd op de fixies. Naast de kleur van de banden en grips, kunnen klanten zelf de kleur van het frame bepalen en accessoires naar wens toevoegen. Verder is er keuze uit verschillende dessins voor de spatborden en kettingscherm en er is de mogelijkheid tot het toevoegen van voor- en/of achterdrager en trendy USB-verlichting. Het ontwerpen van een Cortina Azero gebeurt online, de verkoop vindt plaats bij de dealer.

Reageer op dit artikel