nieuws

Gazelle steunt campagne ‘Blijf actief en veilig op de fiets

Fietsen

Gazelle steunt campagne ‘Blijf actief en veilig op de fiets
Gazelle Balance Innergy geveild voor campagne.

Tijdens het Benefiet Gala van Veilig Verkeer Nederland (VVN) heeft D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold afgelopen vrijdag een Gazelle Balance Innergy geveild. De opbrengst van de door Koninklijke Gazelle beschikbaar gestelde elektrische fiets gaat naar de campagne ‘Blijf actief en veilig op de fiets’, om fietsvoorlichting te geven aan de groeiende groep actieve ouderen.

De Balance Innergy van Gazelle is bij uitstek geschikt voor mensen met een evenwichtsstoornis of lichamelijke beperking. De fiets heeft een afwijkend frameconcept, waardoor de berijder altijd met de voeten bij de grond kan. Op het Benefiet Gala werd ook een volledig elektrische Gazelle Orange Xtra Innergy 2 verloot, die beschikbaar werd gesteld door Shell.

Reageer op dit artikel