nieuws

EBSC biedt service-ondersteuning voor Bosch e-bikes

Fietsen

EBSC biedt service-ondersteuning voor Bosch e-bikes
Het EBSC organiseert trainingssessies voor Bosch E-bike Certificering.

Het E-Bike Service Center zal de service-ondersteuning verzorgen van de Bosch E-bikes van Batavus, Koga en Sparta, waarvan de eerste modellen reeds uitgeleverd zijn. Voorlopig gaat het om de modellen Batavus Garda E-Go Bosch, Koga E-Inspire, Sparta B1, Sparta B2 en Sparta BS3.

Afgelopen weken heeft het EBSC voor haar relaties die reeds fietsen hadden besteld trainingssessies voor Bosch E-bike Certificering georganiseerd. Tijdens deze drie uur durende training kregen dealers en monteurs technische uitleg over de elektrische componenten van het Bosch-systeem en praktische tips voor het onderhoud van deze E-bikes.

Verplichte training

Bosch stelt deze training verplicht om service te mogen verlenen aan het Bosch E-bike systeem en in aanmerking te komen voor de diagnose-set, waarmee Bosch e-bikes uitgelezen en onderhouden kunnen worden. Na deelname ontvingen de deelnemers een certificaat. Inmiddels zijn ruim 900 EBSC-relaties getraind en gecertificeerd.

Voor EBSC-relaties die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om een Bosch E-bike training bij te wonen zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de volgende sessies:

  • 24 april 2013    Best
  • 06 mei 2013     Dordrecht
  • 13 mei 2013     Heerenveen
  • 27 mei 2013     Beveren (België)

De aanmelding verloopt via www.ebsc.nl.

Reageer op dit artikel